#طرز نوشیدن قهوه #قهوه ایرانی #قهوه پرشین #قهوه نوشی
قهوه پرشین
قهوه پرشین، قهوه ای است با طعم خوش سلامتی و مژده!! مژده!! که قهوه نوشی بسیار آسان شد؛ اگر از این پس، قهوه را آسان و سالم به سبک ایرانیان بنوشید! .... قهوه پرشین قهوه ای ست از نوع عربیکای خالص و یا ترکیبی از عربیکا و روبوستا که به دو روش ساده یا کلاسیک و طعم دار(زنجبیلی، دارچینی، میخک و ...)با روشی فنی و تخصصی به صورت پودری و کاملاً کوبیده شده برای اولین بار در ایران و جهان توسط شرکت «طعم سبز» تولید و بسته بندی و عرضه شده است. خواص عمومی قهوه ایرانی(پرشین کافی) به نقل از حکیم عقیل خراسانی(1781 میلادی) عبارتند از: راحی ست قهوه، روح فزا و کسل گُسل، آرام جان، قوت اعضا، قوت دل، تقریب اجتماع جوانان پارسا، تفریح بخش خاطر پیران مضمحل... ملین(ضدیبوست)، ادرارآور، رطوبت‌زدا، هضم کننده و مفید برای معده، مؤثر در درمان بواسیر، نوشیدن آن تشنگی را برطرف کرده و مالیدن آن روی زخم، فرآیند بهبود را تسریع می‌کند و .... رفع خستگی، افزایش تمرکز و هوشیاری؛ نشاط آور و شادی آفرین، انرژی بخش؛ برطرف کننده سردرد و اسپاسم های عضلانی؛ تحریک کننده علایق جنسی، آنتی اکسیدان قوی و بازدارنده در بروز الزایمر، سرطان، دیابت و سنگ کلیه و... طریقه مصرف قهوه پرشین: 1- ابتدا مقدار دلخواهی از پودر قهوه پرشین را در طرف قهوه خوری ایرانی یا پرشین پات، قوری چینی یا فنجان چینی یا فلاکس قهوه بریزید.( هر 100 سی سی آب جوش یک قاشق چای خوری)، سپس آب کاملاً جوش را به آرامی بر روی این قهوه ها در درون ظرف قهوه ساز مورد دلخواه و در دسترس بریزید. 2- با قاشقی چینی محلول بدست آمده را به آرامی به هم بزنید... پس از دو دقیقه خواهید دید که قهوه ای خوش رنگ با عطر و طعمی عالی درون قهوه ساز خود یا (پرشین پات) به دست خواهد آمد؛ قهوه ناب ایرانی شما اکنون آماده نوشیدن است. (دمای مناسب قهوه نوشی 65 درجه است). در این روش علاوه بر کافئین ملایم، روغن های طبیعی و بسیار مفید موجود در دانه های قهوه در این روش از بین نمی روند و قهوه غلیظ و لذیذی مملو از عطری خوش به دست خواهید آورد که میزان تلخی و حتی کافئین آن نسبت به سایر روش های قهوه نوشی بسیار متعادل است. وقت و مقدار نوشیدن: سه بار در روز ....صبح بعد از خوردن صبحانه، و ظهر بعد از ناهار ... و بعد از شام ... این قهوه هم مقوم معده و هم سبب هضم بهتر غذا خواهد شد و به علت نداشتن تانن موثر در دفع آهن، به راحتی برعکس چای می توان آن را پس از هر بار غذاخوردن نوشید.

0 دیدگاه

ارسال یک دیدگاه

اطلاعات تماس شما منتشر نخواهد شد، فیلد های اجباری با علامت * مشخص شده اند.