انواع قهوه پرشین یا ایرانی
قهوه پرشین را می توان علاوه بر نوع کلاسیک و خالص یا ساده آن، در ترکیب با بلوط و زنجبیل، دارچین، میخک و هل و... نیز تهیه و آماده مصرف و نوشیدن نمود.
1) پرشین کلاسیک یا ساده
این نوع از قهوه پرشین، به صورت عربیکای خالص با کافئین متناسب و ترکیب با روبوستا برای افزایش میزان کافئین به صورت کاملاً ریز و پودر با قهوه رست تقریباً تیره (میدیوم دارک) تهیه می شود.
2) پرشین طعم دار مانند پرشین زنجبیلی، پرشین دارچینی، پرشین میخکی و پرشین هل دار می باشد.
قهوه پرشین با رست تیره طبعی ملایم متمایل به گرمی دارد و در ترکیب با این مواد سبب گرمابخشی و ایجاد رطوبت مناسب در مزاج انسان میشوند. شرکت «طعم سبز ماهسان» تولید کننده منحصر به فرد قهوه پرشین در ایران است که با دقت و کنترل کیفیت مناسب، بهترین قهوه پرشین طعم دار را تولید می کند.
3- پرشین بلوطی: ایرانیان به ویژه زاگرس نشینان در زمان های پیشین، بلوط ها را مانند دانه های قهوه پودر می کردند و از آن برای تهیه قهوه بلوط استفاده می نمودند. ولی با ورود قهوه به چرخه غذایی و نوشیدنی ایرانیان برای استفاده از فواید بلوط، نوع خاصی از قهوه پرشین بلوطی بوجود آمده است که طرفداران آن هر روز در حال افزایش است.
دانه قهوه رست و بسیار پودرشده پرشین در ترکیب با بلوط (بلوط پرسیکای یا ایرانی - زاگرسی) رست شده، به دلیل آنکه حاوی فیبر نامحلول است؛ دارای خاصیت اثباتشده ضد یبوست و همچنین ضد درد معده، گاز معده و نفخ است.
ارسال یک دیدگاه
اطلاعات تماس شما منتشر نخواهد شد، فیلد های اجباری با علامت * مشخص شده اند.
0 دیدگاه